Prijsgarantie van Glasvezelinternetwinkel.nl

100% prijsgarantie bij Glasvezelinternetwinkel.nl

Glasvezelinternetwinkel hanteert altijd de exacte prijzen van de providers, en vaak hebben wij zelfs exclusieve aanbiedingen die alleen via ons of onze partnersites te verkrijgen zijn. Daarom durven wij te garanderen dat u bij ons altijd het goedkoopst uit zult zijn! Indien u ergens anders het door u gewenste pakket goedkoper ziet, zullen wij u het verschil terugbetalen plus 100% extra met een maximum van € 250,00.

Voor retourbetaling van het prijsverschil + 100% van het verschil voor een elders goedkoper aangetroffen abonnement gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het goedkopere abonnement moet hetzelfde pakket van dezelfde provider zijn dat u bij ons heeft besteld.
  2. De prijsgarantie geldt alleen als u het door u bestelde pakket tijdens de bij uw bestelling lopende actie ergens anders goedkoper aan wordt geboden.
  3. De bij het goedkopere abonnement geleverde randapparatuur moet gelijk zijn aan de door u bestelde randapparatuur tijdens uw aanvraag op Glasvezelinternetwinkel.
  4. Indien een lopende actie af is gelopen en tijdens een nieuwe actieperiode het door u bestelde abonnement goedkoper blijkt te zijn is de prijsgarantie helaas niet geldig. Dit aangezien Glasvezelinternetwinkel altijd de prijzen direct aanpast zodra een nieuwe actieperiode bij een of meerdere abonnementen aanvangt.
  5. Glasvezelinternetwinkel moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder.
  6. Het artikel moet duidelijk en openbaar zijn geprijst.

  • Welke producten wilt u controleren:
  • Postcode:
  • Huisnr:

Top 5 aanbiedingen

GlasvezelInternetWinkel.nl is officieel partner van de volgende Glasvezel internet aanbieders: