Modem en glasvezel

Wanneer u gaat internetten via glasvezel, kan dat draadloos of niet draadloos. Hebt u meerdere computers is draadloos internet handig. Uw nieuwe provider geeft van tevoren aan of u een bedraad modem of een draadloos modem kunt krijgen.

Voor draadloos glasvezelinternet heeft u alleen een draadloos modem nodig. Nieuwe computerapparatuur is dus niet nodig, dit werkt gewoon op glasvezel. Het kan wel zijn dat soms niet het maximale uit de verbinding wordt gehaald en dat een upgrade van apparatuur tot betere prestaties zal leiden. Des te meer computers u met een draadloos modem aansluit op glasvezelinternet, des te trager zal de verbinding worden. In elk geval zal het internet nooit langzamer worden dan uw oude ADSL of kabelinternet!

Hebt u al een draadloos modem of router staan? U kunt proberen deze te gebruiken. Let er wel op dat, wanneer u problemen heeft met de verbinding, uw provider u minder zal ondersteunen. Wij adviseren dus het door uw nieuwe provider geleverde modem te gebruiken om optimaal te kunnen internetten!

Ook benieuwd wat voor modem u kunt krijgen bij welk glasvezelabonnement? Doe de postcodecheck en bekijk de aanbiedingen.

Alles over Glasvezel internet vindt u op GlasvezelInternetWinkel.nl

Top 5 aanbiedingen

GlasvezelInternetWinkel.nl is officieel partner van de volgende Glasvezel internet aanbieders: