Klantenservice

Klantenservice voor GlasvezelInternetWinkel.nl

GlasvezelInternetWinkel.nl is de online glasvezel internet-specialist, in deze online klantenservice vindt u uitgebreide informatie over abonnementen, aanbieders, apparatuur en allerlei andere zaken op het gebied van glasvezel internet. Wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers, bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur met onze
helpdesk: 030 - 28 50 166 (lokaal tarief). Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur), maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

Wat is GlasvezelInternetWinkel.nl en waarom zou ik via GlasvezelInternetWinkel.nl bestellen?

  • GlasvezelInternetWinkel.nl is de onafhankelijke glasvezel internet vergelijkingsspecialist
  • GlasvezelInternetWinkel.nl beschikt over een eigen professionele helpdesk
  • GlasvezelInternetWinkel.nl heeft een bonusprogramma voor haar glasvezel internet-klanten
  • GlasvezelInternetWinkel.nl heeft minimaal dezelfde aanbieding als de glasvezel internet-provider
  • GlasvezelInternetWinkel.nl is een gratis dienst, u betaalt niets extra
  • GlasvezelInternetWinkel.nl is eenvoudig te gebruiken, u vindt snel het beste glasvezel internet-abonnement
  • GlasvezelInternetWinkel.nl heeft het Qshops kenmerk, wel zo vertrouwd

Wie zijn wij en wat doen wij voor u?

Op onze vergelijkingswebsites kunt u internet abonnementen, providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken. Op de websites ADSLwinkel.nl, DigitaalTVkijken.nl, Mobielinternetbestellen.nl en Glasvezelinternetwinkel.nl vindt u altijd een actueel overzicht van de abonnementen voor ADSL, VDSL, kabel en glasvezel voor vast- en mobiel internet, telefonie en digitale televisie. Maar welk bedrijf zit er nou achter al die vergelijkingswebsites?

Nedconcepts

Nedconcepts is dé specialist op het gebied van online vergelijking van telecomabonnementen. Een groot team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar bij het maken van uw keuze en begeleid uw aanvraag totdat u goed bent opgeleverd.

Bekijk hier het filmpje over Nedconcepts en haar medewerkers!

GlasvezelInternetWinkel.nl heeft een eigen professionele helpdesk

GlasvezelInternetWinkel.nl heeft een eigen professionele helpdesk die voor u klaar staat als u vragen heeft over internet-abonnementen, providers of aanbiedingen op onze website. Bovendien kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over bestellen, overstappen naar een andere internet-provider en alle andere informatie op het gebied van glasvezel internet.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact opnemen om u te woord te laten staan door een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u veel informatie op onze website vinden of ons reactieformulier gebruiken om uw vragen per e-mail te stellen.

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, van het moment voor bestellen tot de daadwerkelijke oplevering en activering van uw glasvezel internet-abonnement. En dat is uiteraard een prettig en rustgevend idee.

Op GlasvezelInternetWinkel.nl vindt u altijd de beste aanbieding

GlasvezelInternetWinkel.nl biedt u hetzelfde product aan als de internet-providers zelf. U betaalt dus de abonnementskosten die de provider zelf ook rekent, maakt gebruik van de voordelen die u normaal ook zou krijgen en bent geen extra kosten kwijt aan GlasvezelInternetWinkel.nl. U zult dus altijd minimaal dezelfde aanbieding van ons ontvangen en in veel gevallen zelfs een beter aanbod.

Exclusieve aanbiedingen alleen bij ons

Naast de reguliere aanbiedingen van de glasvezel internet-providers bieden wij regelmatig exclusieve aanbiedingen voor bezoekers van GlasvezelInternetWinkel.nl, aanbiedingen die alleen geldig zijn indien u uw abonnement bestelt via onze website en niet via de internet-aanbieder zelf. Deze aanbiedingen komen vaak bovenop de reguliere aanbiedingen, en kosten u dus niets extra.

Om te bekijken welke exclusieve aanbiedingen op dit moment gelden kunt u hiernaast uw postcode en huisnummer invullen. U ziet daarna direct welke aanbiedingen op uw adres te bestellen zijn.

Bestellen bij GlasvezelInternetWinkel.nl kost u niets extra

Glasvezel internet bestellen via GlasvezelInternetWinkel.nl kost u niets extra. U betaalt gewoon wat u bij de provider zelf zou betalen en gaat geen enkele relatie aan met GlasvezelInternetWinkel.nl. GlasvezelInternetWinkel.nl kan u deze service gratis bieden omdat wij van iedere provider een vergoeding krijgen voor klanten die via onze website iets bestellen. U loopt dus geen enkel risico door gebruik te maken van onze website en geniet wel van alle extra voordelen.

Gratis gebruik maken van onze diensten

Bij GlasvezelInternetWinkel.nl kunt u terecht met al uw vragen over glasvezel internet, u kunt uw glasvezel internet abonnement bij ons bestellen en het hele proces door ons laten verzorgen of de overstap naar een nieuwe internet-aanbieder via ons laten regelen. GlasvezelInternetWinkel.nl rekent u niets voor deze dienst en biedt deze mogelijkheden aan als gratis extra service voor de bezoekers van onze website. U verplicht zich tot niets en gaat alleen een eventuele overeenkomst aan met de provider die u zelf uitkiest.

Natuurlijk hopen wij wel dat u uw nieuwe glasvezel internet-abonnement via ons zult bestellen, alleen dan kunnen wij u ook na uw bestelling van dienst blijven en kunt u gebruik maken van de vele extra voordelen die GlasvezelInternetWinkel.nl u kan bieden.

Bestel snel en eenvoudig internet via GlasvezelInternetWinkel.nl

Glasvezel bestellen via GlasvezelInternetWinkel.nl is een eenvoudig proces dat u makkelijk zelf kunt doen, om u hierbij te helpen vindt u op onze website alle informatie die u nodig heeft om makkelijk tot de juiste keuze te komen. Controleer de beschikbaarheid van glasvezel internet op uw adres, vergelijk de glasvezel internet-aanbieders in uw regio en kies het beste abonnement uit dat bij u past. Zo eenvoudig is het!

Controleer, vergelijk en bestel digitale televisie

U begint met het controleren van de beschikbaarheid van glasvezel op uw adres door hiernaast uw postcode en huisnummer in te vullen. Hierna ziet u direct de beschikbare internet-abonnementen op uw adres, deze kunt u met elkaar vergelijken of direct bestellen via onze website. Een uitgebreide uitleg over de werking van GlasvezelInternetWinkel.nl vindt u hier, maar als u begint met het invoeren van uw postcode en huisnummer wijst alles zich eigenlijk vanzelf.

Heeft u liever persoonlijk contact met onze medewerkers, of wilt u uw bestelling telefonisch doorgeven dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u hier.

Vragen over uw lopende aanvraag

Gemiddeld duurt de levering van een abonnement tussen de 3 en 6 weken. Op de website van uw nieuwe aanbieder kunt u de procedure vinden om uw status na te gaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice als u vragen heeft over uw bestelling.

Ik wil een abonnement dat ik besteld heb weer annuleren, kan dat nog?

U kunt uw bestelde abonnement binnen 14 dagen (let op: geen werkdagen!) kosteloos annuleren. Als u na deze periode uw aanvraag nog wilt annuleren kan het zijn dat de Internet Service Provider of de netwerkleverancier u kosten in rekening brengt.

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na aanvraag alleen telefonisch annuleren via 030 - 27 19 827. Als u op de laatste dag (14e dag na aanvraag) uw aanvraag na 17:00 uur annuleert kunnen wij deze helaas niet meer verwerken. Vermeld bij een annulering altijd uw bestelnummer dat u van ons heeft ontvangen, anders kunnen wij uw aanvraag niet annuleren. Het kan zijn dat u daarnaast zelf nog stappen dient te ondernemen. U ontvangt hierover meer informatie op het moment dat wij uw annulering hebben ontvangen.

Ik wil een gegeven wijzigen in mijn lopende aanvraag, kan dit?

Als een aanvraag eenmaal in behandeling is genomen kunnen wij uw gegevens helaas niet meer wijzigen. Dit kunt u pas weer doen nadat uw abonnement is opgeleverd. Indien u toch een wijziging wilt doorvoeren binnen 14 dagen na uw bestelling, dan is dit alleen mogelijk door uw aanvraag te annuleren en weer opnieuw in te voeren.

Alles over Digitale TV vindt u op GlasvezelInternetWinkel.nl

GlasvezelInternetWinkel.nl is officieel partner van de volgende Glasvezel internet aanbieders: