Fiber Nederland Glasvezel All-in-One Medium 500 Mb 1 jaar

Fiber Nederland Glasvezel All-in-One Medium 500 Mb 1 jaar afbeelding

Fiber Nederland Glasvezel All-in-One Medium 500 Mb 1 jaar

 • Gratis Fox Sports 1 Eredivisie
 • Gratis Opname pakket t.w.v. € 4,95 p/mnd
U betaalt de gehele periode €  84,95  per maand.

Met Fiber Nederland Glasvezel All-in-one Medium 500 Mb haalt u een van de goedkoopste alles-in-1 glasvezelabonnementen in huis. Fiber Nederland Glasvezel All-in-one Medium 500 Mb bestaat uit razendsnel internet met een up- en downloadsnelheid van 500 Mb/s, goedkoop bellen en digitale televisie.

Voor een compleet overzicht van alle producten van  Fiber Nederland  kunt u terecht op onze specifieke  Fiber Nederland  pagina .

Maandprijs  €  84,95
Actieprijs

Actieprijs

Dit is de prijs die vaak voor een bepaalde periode geldt.

N.v.t.
Uitleg actieprijs N.v.t.
Exclusieve aanbieding N.v.t.
Aanbieding 
 • Gratis Fox Sports 1 Eredivisie
 • Gratis Opname pakket t.w.v. € 4,95 p/mnd
Abonnement met internet 
Abonnement met telefonie 
Abonnement met digitale TV 
Extra abonnement informatie Dit is een 1-jarig abonnement. Er worden handelingskosten à €9,95 en aansluitkosten à €49,95 in rekening gebracht.
  Bestel
Maandprijs  €  84,95
Actieprijs

Actieprijs

Dit is de prijs die vaak voor een bepaalde periode geldt.

N.v.t.
Uitleg actieprijs N.v.t.
Opstartkosten  €  49,95
Modemkosten 
  Gratis wifi-router (borg € 49,95)
Monteurkosten Een aantal dagen voor oplevering ontvangt u het installatiepakket waarin alles zit wat u nodig heeft om uw abonnement eenvoudig zelf aan te sluiten. Bent u niet zo technisch? Als u contact opneemt met de klantenservice van Fiber NL wordt u daar direct verder geholpen. Leidt ook het telefoongesprek niet tot een succesvolle installatie, dan stuurt Fiber NL een gratis monteur (normaal € 89,95) naar u toe om de installatie af te ronden. Indien gewenst kunt u ook direct een monteur bestellen voor eenmalig € 89,95.
Verzendkosten/Administratiekosten  €  9,95
Jaarprijs

Jaarprijs

Dit is het totaalbedrag wat u betaalt gedurende de contractperiode.
Om een eerlijkere vergelijking te kunnen maken, wordt er bij 1,5 jarige en 2 jarige contracten een gemiddelde genomen over 1,5 jaar of 2 jaar.

€  1129,25
  Bestel
Downloadsnelheid (In Mbps)

Downloadsnelheid

De eerste snelheid is de downloadsnelheid, dit is de snelheid waarmee u informatie van het internet naar u toekomt (bv. het openen van een website, het downloaden van een bestand of het binnenhalen van uw e-mail).

500  Mb
Uploadsnelheid (In Mbps)

Uploadsnelheid

Dit is de snelheid waarmee u informatie via het internet verstuurt (bv. het verzenden van e-mail, of het op internet zetten van foto's)

500  Mb
IP-adres

IP-adres

Hier ziet u hoeveel IP-adressen er bij het abonnement horen.

Vaste IP-adressen

Bij een vast IP-adres heeft de verbinding altijd hetzelfde IP-adres, dit is vooral van belang als er een server aan het netwerk gekoppeld wordt.

Dynamische IP-adressen

Een dynamisch IP-adres kan regelmatig veranderen en is dus niet geschikt voor het aansluiten van een server of het werken via een VPN-netwerk.

1 (vast)
Ruimte eigen website

Ruimte eigen website

Dit is de hoeveelheid schijfruimte die de provider beschikbaar stelt om uw eigen homepage op internet te kunnen zetten.

Uw homepage dient dus inclusief alle pagina's, foto's en andere bestanden nooit groter te zijn dan de aangegeven ruimte.

nvt  MB
Dataverkeer eigen website

Dataverkeer eigen website

Dit is de hoeveelheid dataverkeer die uw eigen homepage maandelijks maximaal mag genereren.

Voor persoonlijke homepages is deze datalimiet over het algemeen meer dan voldoende, bij drukbezochte websites of zakelijke websites kunt u beter een apart hosting-abonnement afsluiten.

nvt
Netwerk aanbieder Fiber Nederland
Nieuwsgroepen

Nieuwsgroepen

Hier ziet u of u bij dit abonnement gebruik kunt maken van eigen nieuwsgroepen van de provider.

Nieuwsgroepen zijn discussieplatforms waar veel informatie wordt uitgewisseld tussen een groot aantal gebruikers.

nvt
Server toegestaan

Server toegestaan

Hier ziet u of het toe is gestaan om een eigen server aan uw verbindng te koppelen. Voorbeelden hiervan zijn gameservers of webservers.

nvt
Netwerk toegestaan

Netwerk toegestaan

Hier leest u of het toe is gestaan om meerdere computers aan een ADSL-verbinding te koppelen, als een netwerk is toegestaan kunt u met meerdere computers tegelijk van uw verbinding gebruik maken.

Ja
Datalimiet

Datalimiet

Hier ziet u of er bij dit abonnement een datalimiet is, globaal zijn er twee verschillende mogelijkheden.

Fair-use policy

Bij een fair-use policy kunt u in principe onbeperkt gebruik maken van uw verbinding, u zit hierbij onbeperkt online en alleen bij extreem gebruik kan de provider vragen of u uw gebruik aan wilt passen.

Onbeperkt

Bij onbeperkt dataverkeer (geen datalimiet) kunt u daadwerkelijk onbeperkt gebruik maken van uw verbinding, onbeperkt is hier dus echt onbeperkt.

Geen
Aantal POP e-mail adres(sen)

Aantal POP e-mail adres(sen)

Een POP e-mail adres is te vergelijken met een postbus. Hierin kan post (e-mail) worden opgeslagen tot u het eruit haalt. U heeft bij een POP e-mail adres dus altijd uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

0
Aantal e-mail alias(sen)

Aantal e-mail alias(sen)

Een e-mail alias is een extra virtueel e-mail adres. Het stelt u in staat een e-mail adres te gebruiken dat niet echt bestaat en alle berichten die erop binnenkomen naar een echt POP e-mail adres te laten sturen.

0
Capaciteit mailbox

Capaciteit mailbox

Dit is de grootte van uw mailbox, hoe groter deze mailbox is hoe meer e-mail u in deze box kunt bewaren.

0  MB
Toegang via webmail

Toegang via webmail

U kunt via webmail overal ter wereld eenvoudig uw e-mail ontvangen, verzenden en bekijken. Via een webbrowser zoals Internet Explorer kunt u vanaf iedere computer veilig inloggen op uw e-mail account.

Nee
Anti-spam

Anti-spam

Anti-spam zorgt ervoor dat een groot deel van de naar u verzonden ongewenste e-mail (spam) al door de provider wordt weggefiltert.

Anti-virus

Anti-virus

Anti-virus zorgt ervoor dat schadelijke bijlagen bij uw e-mail zoals virussen door de provider weg worden gefiltert voordat u uw e-mail opent in uw e-mail programma.

  Bestel
Telefonie 
 • Extra Telefoonnummer € 4,95
 • Nummerbehoud 2e nummer € 9,95*
 • Starttarief

  Starttarief

  Dit zijn de kosten die uw provider rekent aan het begin van ieder gesprek waarbij u zelf de beller bent, als u door iemand anders wordt gebeld hoeft u uiteraard geen starttarief te betalen.

  €  0,10  per gesprek
  Bellen binnen de regio

  Bellen binnen de regio

  Dit zijn de kosten die uw provider rekent voor iedere gespreksminuut binnen uw regio waarbij u zelf de beller bent, als u door iemand anders wordt gebeld hoeft u uiteraad geen gesprekskosten te betalen.

  €  0,09  per minuut
  Bellen buiten de regio

  Bellen buiten de regio

  Dit zijn de kosten die uw provider rekent voor iedere gespreksminuut buiten uw regio waarbij u zelf de beller bent, als u door iemand anders wordt gebeld hoeft u uiteraad geen gesprekskosten te betalen.

  €  0,09  per minuut
  Bellen naar mobiel

  Bellen naar mobiel

  Bellen naar een mobiel nummer

  Dit zijn de kosten die uw provider rekent voor iedere gespreksminuut naar een mobiel nummer waarbij u zelf de beller bent, als u door iemand anders wordt gebeld hoeft u uiteraad geen gesprekskosten te betalen

  €  0,09  per minuut
  Onbeperkt bellen

  Onbeperkt bellen

  Hier leest u of u met dit abonnement ook onbeperkt kunt bellen, bij sommige abonnementen is dit inbegrepen en bij anderen is dit als optie bij te bestellen. Let op: niet iedere aanbieder biedt onbeperkt bellen.

 • Onbeperkt Bellen Vast - € 9,95 p/mnd
 • Onbeperkt Bellen Vast en Mobiel - € 14,95 p/mnd
 • Onbeperkt Bellen NL en Buitenland Vast - € 24,95 p/mnd
 • Kosten nummerportering

  Kosten nummerportering

  Dit zijn de eenmalige kosten die uw provider berekent als u uw huidige telefoonnummer mee wenst te nemen naar de nieuwe provider. U kunt ook kiezen voor een nieuw nummer dat dan zal worden toegwezen door uw nieuwe provider.

  €  0,00
    Bestel
  Digitale TV 
   Inclusief HD Televisie Basis met 76 TV-zenders:
  • Televisie op smartphone en tablet
  • Opname pakket t.w.v. € 4,95 p/mnd
  • Optioneel: extra zenders
  Digitale TV zenders

  Digitale TV zenders

  Dit is het aantal TV zenders.

  76  Digitale TV zenders
  Digitale Radio zenders

  Digitale Radio zenders

  Dit is het aantal radio zenders.

  116  Radiozenders
  Zenderoverzicht

  Zenderoverzicht

  Bekijk alle zenders in een overzicht.

  Zenderaanbod
  Met HD

  Met HD

  HD staat voor High Definition beeldkwaliteit. Met deze mogelijkheid profiteert u maximaal uw HD (ready) televisie. HD televisie is standaard of optioneel (tegen extra betaling) aanwezig.

  Met Video On Demand

  Met Video on Demand

  Met Video on Demand kunt u films van verschillende genres via uw afstandsbediening bestellen en voor een bepaalde periode bekijken. Deze tarieven liggen doorgaans veel lager dan de tarieven van een videotheek.

  Met Programma Gemist

  Met Programma Gemis

  Programma gemist is een functionaliteit binnen het digitale TV abonnement dat u de mogelijkheid biedt om TV uitzendingen uit het verleden (meestal tot 10 dagen terug) op te roepen en te bekijken.

  Met Digitale Programmagids

  Met Digitale Programmagids

  Een digitale programma gids geeft u eenvoudig via de afstandsbediening inzicht in welke programma's er bij de verschillende zenders worden uitgezonden. Meestal kunt voor meerdere dagen vooruit kijken wat het uitzendschema is. De digitale programma Gids wordt ook vaak EPG genoemd. Via de EPG kunt u ook een notificatie instellen zodat u gewaarschuwd wordt wanneer een programma begint. De EPG biedt in combinatie met een harddisk ook de mogelijkheid eenvoudig de harddisk te programmeren voor de op te nemen programma's

  Extra zenders

  Extra zenders

  Hier kunt u zien of het pakket uit te breiden is met extra zenders of zenderpakketten.

  • TV Basis pakket - gratis
  • Pluspakket (45 extra zenders) - € 9,95 p/mnd
  • HD pakket (7 HD zenders) - € 4,95 p/mnd
  • FOX Sports Eredivisie - gratis
  • FOX Sports International - € 12,50 p/mnd
  • FOX Sports Compleet - € 15,00 p/mnd
  • Ziggo Sport Totaal - € 14,95 p/mnd
  • Opname pakket Basis - gratis
  • Opname pakket Plus- €2,00 p/mnd
  Kosten digitale TV ontvanger

  Kosten digitale TV ontvanger

  Hier vindt u de kosten voor de digitale ontvanger die bij het pakket zit.

  v.a.  €  0
  Mogelijke digitale TV ontvangers

  digitale TV ontvangers

  Als er andere tuners beschikbaar zijn voor het pakket dan vindt u hier een overzicht van de mogelijkheden.

   Bij alle Alles-in-1 pakketten van Fiber Nederland ontvangt u een gratis HD Settop Box waarmee u digitale TV kunt kijken. Een extra Box voor een 2e TV kost € 4,95 p/mnd. Indien u graag programma's wilt opnemen, kunt u kiezen uit:

   Opnemen Basis - gratis:
   3 uitzendingen tegelijk opnemen met een totaal van 50 uur. Opnames kunnen maximaal 6 maanden worden bewaard in het netwerk.

   Opnemen Plus - € 2,00 p/mnd:
   6 uitzendingen tegelijk opnemen met een totaal van 200 uur. Opnames kunnen maximaal 12 maanden worden bewaard in het netwerk.
    Bestel
  Levertijd

  Levertijd

  Dit is de gemiddelde levertijd van ieder abonnement, deze levertijd is puur indicatief aangezien deze van een groot aantal factoren afhankelijk is.

  Voor meer informatie over de levertijd kunt u het best even contact opnemen met onze klantenservice.

  4 tot 8 weken
  Vrije ingangsdatum

  Vrije ingangsdatum

  Indien een vrije ingangsdatum voor uw nieuwe abonnement mogelijk is vindt u hier de betreffende informatie.

  U kunt uw abonnement tot maximaal 365 dagen na bestelling laten activeren met de huidige actie.
  Contractduur

  Contractduur

  Dit is de minimale contract periode per abonnement, indien u toch voor het einde van deze contract periode van uw abonnement af wilt bent u extra kosten verschuldigt aan de provider.

  1 jaar
  Verlengingsperiode

  Verlengingsperiode

  Dit is de periode waarmee uw contract verlengd wordt indien u deze niet voor het einde van uw contractperiode opzegt, in de meeste gevallen wordt een contract stilzwijgend verlengd.

  1 maand
  Opzegtermijn

  Opzegtermijn

  Dit is de minimale opzegtermijn die u in acht dient te nemen als u uw abonnement op wilt zeggen.

  Als u uw abonnement niet opzegt zal uw contract stilzwijgend verlengd worden voor de minimale verlengings periode.

  1 maand
  Openingstijden helpdesk provider Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00.
  Kosten helpdesk provider

  Kosten helpdesk provider

  Hier vindt u de kosten van de telefonische helpdesk van iedere provider, naast telefonische support is bij alle providers ook online een uitgebreide helpdesk te vinden

  Lokaal tarief
  Signaaldoorgifte

  Signaaldoorgifte

  Van welke techniek maakt dit pakket gebruik

  Glasvezel tot in uw huis
  Telefoonabonnement nodig

  Telefoonabonnement nodig

  Hier leest u of u op dit moment een werkend telefoonabonnement van KPN nodig heeft om dit abonnement aan te kunnen vragen.

  Nee
  Overige informatie N.v.t.
  Extra opties

  Extra opties

  Als er bij dit abonnement aanvullende opties mogelijk zijn vindt u deze hier.

  N.v.t.
    Bestel
  LoadingLoading...
  LoadingLoading...

  Vragen of hulp nodig?

  U kunt contact met onze helpdesk opnemen via: 030 - 28 50 166 (lokaal tarief).
  Of laat u direct door ons terugbellen. Vul uw telefoonnummer in, volg de instructies op uw scherm en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

  Uw telefoonnummer:

  Waarom Glasvezelinternetwinkel.nl?

  • De laagste prijsgarantie
  • Deskundige helpdesk
  • Objectief advies
  • Exclusieve aanbiedingen
  • 100% Veilige formulieren
  • Qshops keurmerk