Alarm en glasvezel

Heeft u een alarm? Leest u zich dan goed in. Net als bij kabel en ADSL komt er het een en ander bij kijken als u uw alarm goed wilt laten werken.

Uw glasvezelaansluiting zit meestal in de meterkast. Deze heeft stroom nodig om te blijven werken. Mocht de stroom uitvallen, werkt de aansluiting niet meer. Een ouderwetse KPN telefoonaansluiting blijft wel werken, meestal wordt er voor een alarm dan ook voor een dergelijke analoge lijn gekozen.

Als u uw (persoonlijke) alarmsysteem aangesloten heeft op glasvezel, kan deze dus niet werken zodra de stroom uitvalt. Wilt u dit niet? Dan kunt u altijd naast uw glasvezelabonnement een analoge lijn van KPN nemen/houden voor uw alarm.

Echter is KPN hierop voorbereid met AlarmLijn. Dit is een speciale dienst die een gecertificeerde, betrouwbare en beveiligde verbinding biedt voor alarmmeldingen naar een meldkamer. AlarmLijn geeft toegang tot op het glasvezelnetwerken van KPN aangesloten meldkamers. Heeft u dus een abonnement op AlarmLijn, bent u altijd aangesloten op een meldkamer. Overstappen op glasvezel is zo veilig, zelfs met een alarm!

Bekijk postcodecheck alle aanbiedingen.

Alles over Glasvezel internet vindt u op GlasvezelInternetWinkel.nl

Top 5 aanbiedingen

GlasvezelInternetWinkel.nl is officieel partner van de volgende Glasvezel internet aanbieders: